En aquesta ronda la tropa de jugadors de Cervelló ha sigut reduïda. Manel D. i Antonio van demanar un dia de festa per assumptes propis. Encara que hem anat només 4 jugadors vam obtenir 3 punts entre tots.

El nostre jugador Diego li va tocar jugar contra José Antonio Gili Esplugues amb un elo català de 1668 del Club Vilafranca. En una partida no molt bona, el nostre jugador va perdre una peça que amb molts esforços la va aconseguir recuperar. Més tard per cansament no va veure que una casella la dominava un alfil contrari i va perdre una torre. Encara així va aconseguir les taules per falta de material per guanyar.

Josep li va tocar jugar amb la jugadora Yolanda Laso amb un elo català de 1679 del club Martorell. El nostre jugador va aconseguir qualitat encara que la posició era molt tancada i semblava que eren taules però va jugar molt bé i va aconseguir guanyar la partida.

Manel A va jugar contra Joan Contreras amb un elo català de 1896 del club Vilafranca. EL nostre jugador va plantejar un gambit de dama amb la variant Saemisch contra la defensa índia de rei. El nostre jugador va aconseguir obrir l'enroc negre i va col·locar un peó en sexta que va ser un dels fonaments de la victòria conjuntament amb la captura d'una peça a canvi de dos peons en un una jugada mal calculada pel contrari.

La nostra jugadora del grup A Conxita va jugar amb el nostre amic Andreu Tejedor del Club Martorell amb un elo català de 2002. La nostra jugadora va aconseguir un avantatge d'un peó en l'apertura. En una posició complicada la nostra jugadora va acceptar la petició d'Andreu de taules. Es van repartir els punts com bons amics que són.

Quinta ronda del XXXVI Open de Martorell
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *