Ja s'ha celebrat la setena ronda de l'Open de Martorell. El nostre equip només ha aconseguit 2.5 punts de 6 possibles.

El nostre jugador veterà Manel D. va jugar contra Ibai Uroz López amb un elo català de 1482. Un jove jugador sub 10 del Club Vilafranca. Una dada curiosa: els dos jugadors es porten més de 72 anys. Manel D es va trobar amb un jugador més ràpid que ell, pensàvem que això no era possible. Manel D. va aconseguir fer-li una tisora buscada i va guanyar alfil. Ja confiat en la seva victòria, no va veure que la seva dama estava amenaçada i la va perdre. Moment que Manel va tombar el seu rei i li va donar la mà al seu jove contrincant.

Josep i va tocar jugar contra Pau Montserrat Pérez amb un elo català de 1720. Un altre nen sub14 del Club Vilafranca. L'escola d'escacs del Vilafranca està fent molt bona feina. Josep va tornar a fer una partida seriosa. Josep va guanyar dos peons en el joc intermedi però per contra el seu rei estava una mica exposat. Al final va trobar-se amb un final de taules. Mig punt més per la seva bona actuació.

El nostre jugador Diego va jugar contra el jugador veterà del Martorell Francesc Comajuncosas Casasayas amb un elo català de 1803. Diego va perdre una peça que després de lluitar la partida va poder recuperar. A l'arribar al final es va trobar amb dos peons passats i units del contrari que van obligar a la rendició del nostre jove jugador.

Antonio va jugar contra un jove jugador sub10 Bernat Moya Sarda amb un elo català de 1443 del Club Sitges Prado Suburenc. El nostre jugador va ser molt agressiu i amb una sortida de la dama precoç va fer escac al rei i el contrari va fer la imprecisió de tapar-se amb cavall. Aquest cavall va dificultar molt el desenvolupament del contrari. Antonio va enrocar i va sumar a l'atac el seu alfil fins que va obligar al contrari a col·locar el rei darrere de la dama i amb Te1 Antonio va guanyar la dama. El seu contrari va declinar el seu rei i un punt més pel nostre jugador.

Manel A. va jugar contra Joan Anton Marcer Casas amb un elo català de 1907 del Club Sant Boi. Manel va entrar, sense explicació, en una celada del gambit de dama molt coneguda per tothom i per ell també i va perdre una peça en la jugada 7. Va continuar jugant però el seu contrari va consolidar el seu avantatge. Al final Manel va cometre un altre error i va perdre una torre en un doble de cavall i va declinar el rei. Manel porta un torneig molt fluix, sembla que el fet de ser cap de sèrie li està pesant massa.

Conxita s'enfrontava amb l'Antonio Fabregas Fontanet, un 2108 elo català del club Montcada. L'any passat Conxita ja el va guanyar amb la Defensa Escandinava, per la qual cosa el rival es va preparar i va sorprendre amb una altra variant tot i entrar en l'Escandinava. Es va plantejar una partida molt agressiva, amb un atac directe i a la desesperada amb les dues Torres, Dama i Alfil contra l'enroc llarg de la nostra jugadora, fins que aquesta, en una errada del contrari, va caçar una de les Torres, abandonant el rival tot seguit.

Setena ronda del XXXVI Open de Martorell
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *