XIII Torneig Ace Trobada Escolar

 

El dissabte 11/05/19 es va celebrar el XII Torneig ACE Trobada Escolar en Cornellà. Aquest any han participat 56 jugadors. El torneig s'ha desenvolupat sense cap mena de problema i amb una esportivitat lloable. Felicitem a l'organització pel bon funcionament i l'ambient de tot el torneig. Després de set rondes s'ha confirmat la primera posició per Carles Martin Barceló del Pallejà amb 7 punts dels 7 possibles. La segona posició ha estat per Javier Montero Olmos del Pallejà amb 6 de 7. En tercera posició ens trobem a Andrei Vasilev del Catalunya CE amb 6 de 7. El primer classificat sub 16, millor dit la primera classificada: Esther Fresneda Arias del Cornellà amb 5 punts, El millor sub-14: David Terron Chueco del Cornellà amb 5.5 punts. El millor sub12: Diego Fernández-Huerta Castillo del Pallejà amb 5 punts. El millor sub10: Ivan Planella Zavala del Esplugues l'Avenç amb 5 punts. El millor sub8: Irene Planella Zavala amb 4 punts.

El nostre club ha portat 3 jugadors: Gerard Netto Schneider, el nou fixatge; Diego López-Pizarro Araujo, el surfista i Roger Pérez Lara, el benjamí del club.

Gerard ha fet 5 punts dels 7 possibles. Ha perdut amb Carles Marti, primer classificat i amb la petita Irene Planella que és 1,20 m de pur escac. Al final de les 7 rondes s'ha classificat en una meritòria vuitena plaça de 56 jugadors.

Roger ha fet 4 punts i s'ha classificat en una bona posició, la 18 pensant que partia de la posició 28. Roger ha començat amb un súper contrari en la seva primera partida, Carles Marti (2192 elo) campió del torneig.

 

 

Felicitats als organitzadors pel torneig i a tots els participants.

 

 

XIII Torneig ACE Trobada Escolar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *